ADDICTIVE DESIGN JE KREATIVNI STUDIO, SAČINJEN OD RADOZNALIH I POSVEĆENIH POJEDINACA NAVUČENIH NA KVALITETAN I VISOKO-FUNKCIONALAN DIZAJN

o nama

Kako je Design postao Addictive

Dizajn je pojam koji se danas koristi i suviše često, on nas okružuje u svakom smislu, kako verbalno, tako i neverbalno. Mi, u Addictive Design studiju, osim što ga obožavamo i od njega živimo, trudimo se da našim klijentima predočimo svu njegovu upotrebnu vrednost. S obzirom na to da se u današnjem vremenu marketing strategije najviše oslanjaju na vizuelnu komunikaciju, u moru sličnih, neophodno je imati svoj jezik, jer time osiguravate dobro pozicioniranje na tržištu.
Oduvek nam je bila želja da napravimo našu sopsvtenu zajednicu kako bismo bili slobodniji u kreativnom procesu, te gradili neposredniji odnos sa saradnicima, ali i brže napredovali. Misija nam je da naše višegodišnje iskustvo, koje smo sticali radeći za, brojne, domaće i strane klijente, primenimo kroz pragmatičniji i ličniji pristup, koji često izostaje u korporativnom okruženju.

Web Sajt

Pokrivamo sve aspekte vašeg online prisustva: dizajn, razvijanje web stranica, registracija domena, hosting, kreiranje rezervnih kopija, kreiranje sadržaja za web i društvene mreže.
naše usluge

Brending

Dobar brend je prepoznatljiv brend. Gradimo i održavamo vaš vizuelni identitet od nule, ili redizajniramo postojeći brend, uz kreiranje i održavanje brend strategije.

Animacija

Oživljavamo statične brendove kreiranjem kastomiziranih i primenljivih animacija u raznim formatima i oblicima: 2D, 3D, GIF, Lottie, Explainer, Prototype…

Ilustracija

Kreiramo sve vrste ilustracija za manje frustracija. Ručne, digitalne, 2D, 3D, ikonice, infografici, tehničke ilustracije, kreiranje likova, proizvoda…

Fotografija

Slika je uvek govorila hiljadu reči, ali u današnjem svetu može reći i više. Kvalitetna fotografija od suštinskog je značaja za kreiranje web stranice ili kataloga. 

Video

Izrađujemo profesionalne video snimke uz kvalitetan dizajn i obradu zvuka. Promo, produkt, lajfstajl, arhitektura, akcija, biznis, tim bilding videi…

NAŠ PRISTUP

Brend ne nastaje, on se gradi

Naš proces rada najpre podrazumeva upoznavanje sa klijentom i prirodom projekta. Definišu se osnovni ciljevi i krajnji rokovi, a posle detaljnog istraživanja i planiranja sledi i izrada finalnog proizvoda, kao i prezentacija istog. Kako bismo bili sigurni da će projekat rezultirati na najbolji nacin, kreiramo strategiju korišćenja i nadamo se dugoročnoj saradnji. Cilj nam je da svim našim klijentima pružimo kvalitetno, brzo i provereno rešenje za njhove jedinstvene potrebe.