BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA SARAĐUJEMO

#imateprojekatzanas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo Vam odgovoriti u roku od jednog radnog dana.

#projekatzanas?

KROZ ZAJEDNIČKO ISKUSTVO UNAPREĐUJEMO FLUIDNOST KOMUNIKACIJE

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

1. Koliko je vremena potrebno za jedan kompletan projekat?

Razumemo da je vreme najvrednija valuta u poslovnom svetu i da klijenti često dolaze sa zahtevom da im projekat treba u najkraćem mogucem roku. Ono što možemo sa sigurnošću da tvrdimo je da se dobrom komunikacijom i planiranjem vreme potrebno za svaki projekat svodi na minimum, a produktivnost i efikasnost tada dolaze u prvi plan.

2. Na koji način se kroje cene projekata?

Svaki projekat je jedinstven, a na formiranje cene najviše utiču kompleksnost(obim) posla, rok izrade i broj ljudi koji su uključeni u razvoju. Vi određujete budžet i rok izrade, a zajedno pronalazimo najbolji mogući pristup kojim dolazimo do rešenja za vaš projekat.

3. Koji hosting dobijam i ko održava moj web sajt posle završenog projekta?

U zavisnosti od vasih potreba i u dogovoru sa nama biramo najbolje resenje za hostovanje vaseg sajta. Vas sajt ce biti hostovan od strane unlimited.rs kompanije sa petnaestogodišnjem iskustvom na globalnom tržištu u pružanju Web hosting usluga. Posebnu pažnju svakodnevno posvećujemo punoj bezbednosti svih naših servera

4. Koji je proces rada ako radimo redizajn postojećeg projekta?

Prilikom upoznavanja sa zahtevom, definišu se ciljevi, spram kojih se projekat deli na zadatke sa preciznim planom i redosledom aktivnosti. Klijent popunjava upitnik, koji nakon toga zajedno čitamo i uz otvoren razgovor i dosta vizuelnih primera dolazimo do još jasnije slike u kom pravcu treba da teče redizajn brenda ili samo neki njegov oblik.

5. Da li će moj sajt biti optimizovan za pametne telefone?

Da, responsive (odgovarajući) web dizajn (RWD) je web dizajn pristup koji je usmeren ka kreiranju sajtova koji pružaju optimalno iskustvo pregleda – jednostavnih za čitanje i navigaciju sa minimalnom promenom veličine, kao i minimalnim pomeranjem i skrolovanjem na širokom spektru uređaja.

6. Šta ukoliko isporučen dizajn ne odgovara mom ukusu?

Velika zabuna leži u tome da je dizajn stvar ličnog ukusa i stila, te da ako se vama ne dopada – to znači da rešenje nije dobro. Međutim, dobar dizajn se ne temelji na ličnim impresijama. On je u najmanju ruku produkt pažljivog istraživanja, kolektivnog iskustva i pridržavanja proverenih pravila. Mi kao tim razmišljamo objektivno i profesionalno, držeći se prethodno utemeljenih procedura i praksi, a cilj isporučenog dizajna jeste da rešava problem zbog kojeg ste nas kontaktirali.

OSTANITE U TOKU SA NAJNOVIJIM DEŠAVANJIMA

Umreženost kao osnovna metrika dostupnosti

Ako želite da ste u toku sa našim ekskluzivnim ponudama, ali i da s vremena na vreme saznate nešto iz sveta brendinga, marketinga ili neke korisne savete vezane za održavanje vašeg sajta – naš bilten je prava stvar za vas. Nećemo vam pretrpati sanduče, a bićete uvek informisani o najaktuelnijim trendovima na tržištu digitalnih dizajna. Naše radove možete pratiti putem platformi kao sto su Behance, Dribble ili Vimeo, a putem FB, IG i Linkedina nas uvek možete kontaktirati i biti upućeni u najnovije aktivnosti Addictive Design studia.