LANYI

004

Art direkcija i brending

Mlada i talentovana Anja Babić pokrenula je svoju liniju odeće i aksesoara, suptilnih materijala i razigranih boja, a zajedno smo stvorili brend koji može da isprati svaku novu kolekciju.
Kreacija Anje Babić, mlade modne dizajnerke iz Beograda, predstavlja amalgam živahnih boja, egzotičnih patterna i materijala, skrojeni tako da istaknu polet mlade i samouverene žene. Osnovne karakteristike brenda Lanyi jesu sloboda, čistoća i mladost.

Koristeći jednostavnu tipografiju, nežnu paletu boja i svedenu geometriju stvorili smo vizuelni jezik brenda koji se ne plaši da krene u nešto novo i nepredvidivo, a pri tom ostane sebi dosledan. Tipografija dobija primarnu ulogu u vizuelnom jeziku kako bi podržala značajnu porodičnu istoriju koja živi iza naziva LANJI. Znak je sekundarni element identiteta ovog brenda, i ima ulogu pečata.

Mi kao agencija uključeni smo u proces nastajanja kreacija Anje Babić i zajedno razvijamo, korak po korak, brend koji može da isprati sve ideale koje zastupa ova mlada dizajnerka.

Sledeći projekat

Dizajn ambalaže i brending

#3d #package #logotype #brandconcept #labeldesign #rakija